Две награди "Оскар": за главна и поддържаща роля. Култови роли,

...
Две награди "Оскар": за главна и поддържаща роля. Култови роли,
Коментари Харесай

Кръстникът на 75 - Робърт де Ниро през годините

Две награди "Оскар ": за основна и поддържаща роля.

Култови функции, които остават в историята: Вито Корлеоне, Травис Бикъл, Джейк ЛаМота и още обичани персонажи... Днес всички, които обичат киното имат мотив за празник, тъй като Робърт де Ниро става на 75.

Как от най-престъпния квартал на Ню Йорк се стига да върха на развлекателната промишленост - това е история, която сама по себе си е почтена за филм.

КАК съдебна експертиза Е ПРОМЕНИЛ РОБЪРТ ДЕ НИРО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - СНИМКИ

Боби Млякото от Адската кухня



Робърт де Ниро е роден на днешната дата през 1943 година в Ню Йорк. Неговото семейство е от италиански генезис

Детството на Робърт му предвещава по-скоро бъдеще на нарушител, в сравнение с на артист, който ще получи най-високото отличие в света на киното.

Напуска учебно заведение, с цел да се причисли към улична тайфа, известна като "Малката Италия ". В квартала си е прочут като "Боби Млякото " поради бялата си кожа. А кварталът му дава всички предпоставки за присъединяване в незаконни действия. Прякорът "Адската кухня " не идва, тъй като това е районът на готвачите, а тъй като там се готви нещо по-различно: контрабанда на алкохол, проведена престъпност и принуждение.

Робърт обаче не може да избяга от артистичните си корени. И майка му, и татко му се занимават с изкуство, тъй че неговият път е явен: той стартира да посещава разилчни музикални и театрални педагози.

Така стартира да се занимава с актьорска активност, а първата му роля е на театрална сцена: той играе в пиесата "Мечка " на Чехов.

След поредност дребни функции, той е видян в "Бий постепенно барабана ", а останалото, както споделят е история. И то каква.

Де Ниро прави паметни функции като тази на младия Вито Корлеоне в "Кръстника ", на Травис Бикъл в "Шофьор на такси "... Това е единствено дребна част от една запаметяваща се филмография.



В последните години Робърт де Ниро е подложен на критика за функциите, които приема в комедии със противоречиви качества. Според слуховете в Холивуд, това се постанова, с цел да покрива задълженията на втората му брачна половинка.

Дали това е истина - в действителност няма никакво значение. Защото артистът Де Ниро заглушава слуховете с всичко, което е направил и с функциите, които ни е оставил.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР