Две монахини, които работели в католическо училище в Калифорния, признали,

...
Две монахини, които работели в католическо училище в Калифорния, признали,
Коментари Харесай

Монахини задигнали 500 000 долара от католическо училище, за да си правят кефа в Лас Вегас

Две монахини, които работели в католическо учебно заведение в Калифорния, признали, че са откраднали 500 000 $ с желанието да ги проиграят в казината на Лас Вегас. Сестрите Мери Кройпер и Лана Чанг взели парите от учебно заведение „ Сейнт Джеймс “ в град Торанс, оповестява Би Би Си, представено от Блиц.

 
Дете дами, които са най-хубави приятелки, взели парите от сметката на учебното заведение, в която се събират дарения и такси. Наскоро те се пенсионирали.
 
Мери Кройпер бил шеф на учебното заведение 29 години, а Лана Чанг преподавал там 20 години. Смята се, че те са присвоявали парите в продължение на десетилетие и ги харчели за пътувания и
хазарт.
 
От учебното заведение оповестиха, че монахините са изразили „ надълбоко страдание “ за дейностите си и оповестиха, че въпреки полицията да е известена, не са повдигнати обвинявания.
 
„ Сестрите са удостовери за присвояването на средства и са сътрудничили на следствието “, споделиха от ордена на Сестрите на Свети Йосиф от Каронделе. „ Нашата общественост е загрижена и натъжена от тази обстановка и съжалява за развалянето на връзките със фамилиите от учебното заведение “, прибавят та.
 
От епархията на Лос Анджелис разгласих, че църквата е разкрила неналичието на парите при рутинна инспекция.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР