Две момичета от Кула и момче от Видин получиха грамоти

...
Две момичета от Кула и момче от Видин получиха грамоти
Коментари Харесай

Ученици от Видинско с награди от конкурс за есе

Две девойки от Кула и момче от Видин получиха грамоти за присъединяване в състезанието за есе на тематика " Моите показа за доброволците, помагащи при бедствия и пожари. "
Призьорите са: 
- Яна Вълова - ХI клас в  СУ „ Васил Левски “ – Кула;
- Поля Петрова - Х клас в СУ „ Васил Левски “ – Кула;
- Огнян Тодоров - ХI клас в ПГТ „ Михалаки Георгиев “ – Видин.
Яна, Поля и Огнян обичат да пишат и описват увлекателно за хората, помагащи безплатно при пожари, бедствия и изключителни обстановки.
 Комисар Стилиян Пешев – шеф на РДПБЗН-Видин, посети двете учебни заведения и персонално връчи оценките на тримата гимназисти. Освен грамотите - „ За проявена разпоредителност и креативност при присъединяване в състезанието на тематика „ Моите показа за доброволците помагащи при бедствия и пожари “, те получиха и заслужени овации от съучениците и учителите си.
172-ма младежи от цялата страна  участваха в състезанието, проведен от ГДПБЗН - Министерство на вътрешните работи  и Националната асоциация на доброволците в Република България в партньорство с Министерство на образованието и науката и Министерство на младежта и спорта, по случай Международния ден на доброволеца, отбелязван на 5 декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР