Две момичета бяха жестоко пребити в Анапа, Русия. Конфликтът се

...
Две момичета бяха жестоко пребити в Анапа, Русия. Конфликтът се
Коментари Харесай

Нощен кютек: 4 пияни мургави бият на убиване 2 момичета, таксиджии гледат сеир

Две девойки бяха грубо пребити в Анапа, Русия. Конфликтът се случил в 2:30 часа покрай фонтаните на улица Горки и бе уловен от камера за наблюдаване. На улицата стояли представителките на по-слабия пол, а момчета им подвиквали отдалеко.



Момичетата, които се смеели, дали отговор на нещо. В един миг компанията хулигани се приближи до непознатите девойки. Младежите говорили несвързано, евентуално били пияни. В диалог с неканените посетители една от жертвите се пошегувала с него с откъс от една неприлична рап ария. Не е имала време да приключи фразата, когато един от младежите я блъснал по лицето. Започнала словесна битка.

Жертвата се пробвала да успокои агресорите: "Разбрахме, момчета, мислехме, че се шегувате. " - Шегуваме се - отвърна съперниците. В един миг едно от момчетата атакувало девойките. Първо я блъснал няколко леки удара. Тя траяла да ругае. Хулиганът се опитал да я изрита, изгубил равновесие и паднал. Момичето блъснало нападателя няколко пъти с ръка на гърба.

Да помогне на "боеца " се втурнал неговия другар. Той блъснал мощно момичето в лицето. Тя паднала и блъснала главата си върху тротоара. Известно време лежала на земята без да помръдне.

В обществените мрежи се появи информация, че едно от девойките е получило счупвания на челюстите с изместване, натъртвания, разрушен телефони раздрани облекла, а приятелят й е получил разтърсване на мозъка.

Забележително е, че таксиметрови водачи и минувачи следили спора безучастно. Никой от тях даже не коментирал случилото се.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР