Две момчета от Варна - едното непълнолетно, другото на 18

...
Две момчета от Варна - едното непълнолетно, другото на 18
Коментари Харесай

Две момчета от Варна признаха, че са пласирали наркотици

Две момчета от Варна - едното малолетно, другото на 18 години, признаха, че са разпространявали опиати и подписаха съглашение с Варненската окръжна прокуратура. Тийнейджърът се размина с пробация, а приятелят му получи условна присъда.

Алекс К. е арестуван на 2-и октомври 2017-а година с над 180 гр. марихуана, кокаин и левимизол с общо чисто тегло 0.33 гр., всичко на обща стойност 1157.58 лева На същата дата малолетният И. Я. бил хванат със 138,38 грама марихуана на обща стойност 830.28 лева Според подписаното пред съда съглашение и двамата са признали, че дрогата е била предопределена за разпространяване.

Съдът откри, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено, а наказателното произвеждане против двамата прекъснато. Алекс К. одобри да му бъде наложено наказването „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца, чието изтърпяване да бъде отсрочено с изпитателен период в размер на 3 години. Той се размина и без санкция. Непълнолетният И. Я. одобри да изтърпи наказване „ пробация " със следните пробационни ограничения -„ наложителна регистрация по сегашен адрес “ 2 пъти седмично за период от 8 месеца и „ наложителни периодически срещи с пробационен чиновник “ за същия период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР