Две момчета – на 18 и 16 години, са пострадали

...
Две момчета – на 18 и 16 години, са пострадали
Коментари Харесай

Момчета на 16 и 18 г. са в критично състояние след катастрофа край Шумен /снимки/

Две момчета – на 18 и 16 години, са потърпевши при тежката злополука край Шумен, при която лек автомобил излетя от пътя и се прекатурна в река. Те са в сериозно положение с заплаха за живота.
Както към този момент е известно сигнал за произшествието е бил признат с 08:02 часа тази заран. Съобщено е, че в река на изхода на село Дибич в посока към село Илия Блъсково се е преобърнал лек автомобил. Към мястото на случая са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. След идване било открито че произшествието е станало, откакто лидер на лек автомобил "Фолксваген Голф " с шуменска регистрация изгубил надзор над автомобила. След десен завой излязъл вляво от пътя и се преобърнал в реката.
Спасителни екипи на пожарната са оказали подпомагане да извадят затиснатия в автомобила 18-годишен лидер. Спътникът му, 16-годишен шуменец бил отвън колата. Двамата са откарани за обзор в МБАЛ- Шумен.
Водачът И.И. е в безсъзнание, с фрактури на лява ръка, ляво бедро и дясна подбедрица. 16-годишното момче е с тежка черепно-мозъчна контузия, в безсъзнание.
Медиците се борят за живота им. На място е осъществен оглед. Образувано е досъдебно произвеждане. Водачът на автомобила е дееспособен, разясняват от ОДМВР-ШумеН.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР