Две момчета – на 12 г. и на 14 г.,

...
Две момчета – на 12 г. и на 14 г.,
Коментари Харесай

Шофьор без книжа погуби в зверска катастрофа себе си и две деца край Плевен

Две момчета – на 12 година и на 14 година, и 38-годишен мъж са починали при зверска злополука тази нощ на пътя сред селата Староселци и Горна Митрополия, заяви преди минути Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Все още не се знае по кое време тъкмо е станало съдбовното произшествие. Сигнал за злополуката е подаден в полицията в 9,16 ч. през днешния ден. На мястото незабавно са изпратени служители на реда, които открили, че водач на „ Фолксваген Поло “ е изгубил надзор над ръководството и се е блъснал в крайпътно дърво. Колата е толкоз смачкана, че са извикани пожарникари от Кнежа със профилирана техника да разрежат ламарините и да извадят телата на починалите. Мъжът и двете деца са от Горна Митрополия. Справка изяснила, че лидерът е недееспособен. Огледите не престават, разясниха от регионалната полицейска дирекция.
„ Още текат процесуално-следствените дейности и не мога нищо да кажа. По-късно след обяд ще има повече информация какво е станало “, сподели пред Actualno.com кметът на Горна Митрополия Атанаска Василева.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР