Две момчета на 14 и 15 г. от град Лясковец

...
Две момчета на 14 и 15 г. от град Лясковец
Коментари Харесай

Келеши пукат гуми на коли и ги обират, за да си вдигат адреналина

Две момчета на 14 и 15 година от град Лясковец са арестувани за осъществени серия от злоумишлени похищения против непознати леки коли. От началото на март до момента двамата младежи са надупчили гумите на шест леки и един товарен автомобил в Лясковец и Горна Оряховица, написа Монитор.

Те обаче не се задоволявали единствено с пукането на гумите, а и с кражба на авторадиокасетофони, пожарогасители и други движимости от возилата. Разкриването на двамата станало след следващата тъжба, постъпила в полицията на 18 март от 36-годишна жена, чийто автомобил също се оказал „ жертва” на момчетата. Криминалистите съумели много бързо да разкрият причинителите.

По време на разпита младежите споделили, че са дупчили гумите просто с цел да си вдигнат адреналина и да видят дали в миналото ще бъдат хванати. Освен тях в бандата имало и трети юноша, който обаче бил единствено въздържан наблюдаващ. Младежите са от положителни фамилии, не са престъпно проявени и до момента нямат регистрирани противообществени прояви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР