Две момчета, които са помогнали на полицията по време на

...
Две момчета, които са помогнали на полицията по време на
Коментари Харесай

Свидетели проговориха за екшъна по време на ареста на Мартин, било е страшно ВИДЕО

Две момчета, които са помогнали на полицията по време на гражданския арест, описаха за Нова телевизия какво знаят за хипотетичния палач на 7-годишното момиче в Сотиря Мартин Трифонов.

„ Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара и започнахме да се връщаме. На връщане видяхме две коли на „ Гранична преследва”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: „ Стой, не мърдай!”. Започнахме да го преследваме по черния път”, описа 19-годишният Тихомир.

„ Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля.

Всички служители на реда потеглиха след него. Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха”, сподели още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР