Две модерни жени, които не се притесняват да отстояват позициите

...
Две модерни жени, които не се притесняват да отстояват позициите
Коментари Харесай

Самотна майка и бъдеща булка, която не иска да има деца, си размениха местата

Две съвременни дами, които не се тормозят да отстояват позициите си пред обществото, размениха живота си за седмица в " Смени дамата “ в сряда вечер по bTV. Самотната майка на две деца от двама татковци Севда, избрала да бъде разведена, само че щастлива, се замени със Снежана, на която й следва женитба, само че отхвърля да има деца.

Жените размениха домовете си и се сблъскаха с противоположни философии на живот. Севда се раздели за първи път с децата си и си напомни какво е да съжителстваш с мъж, а Снежана разбра какво е да си майка без брачен партньор до себе си. Коя доктрина за благополучие се оказа по-сполучлива и претърпяха ли смяна фамилиите, откакто имаха опция да видят другата позиция?

Снежана и Теодор се познават от 10 години, само че са двойка едвам от 2 година През годините пътищата им се разделят, откакто Снежи отпътува в чужбина и се омъжва за американски боен. По стичане на събитията се развежда и завръща в България, където още веднъж среща Теди. Любовта им не стартира бурно, само че възприятията им последователно се ускоряват и през лятото им следва женитба.

Теодор обича деца и желае един ден да има свои, само че за разлика от него бъдещата му брачна половинка към момента отхвърля да има наследници. Това бе и най-голямата изненада за Севда, когато опозна Теодор в дома им в столичния " квартал на богатите “ – " Бояна “. Самотната майка вложи всички старания, с цел да се опита да го убеди, че не би трябвало да се съмняват, че ще се оправят като родители.

По същото време в дома на Севда Снежана за първи път влезе в ролята на майка на двете й дъщери – 17-годишната Белослава и 4-годишната Дария. За едноседмичния си престой бъдещата младоженка не съумя да отключи майчинския си инстинкт, само че се възхити от способността на Севда да се оправя с всичко съвсем сама. Когато пристигна ред за промяна на разпоредбите, тя не промени нищо в дома на фамилията.

От своя страна Севда, която е привикнала с съвсем всичко да се оправя сама, намерения главно за Снежана, когато наложи новите правила за годеника й. Теодор е професионален готвач и не позволява брачната половинка си в кухнята, тъй като в никакъв случай не е удовлетворен от резултата. Севда незабавно подлага на критика държанието му и наложи правилото брачната половинка му да подготвя вечеря от време на време за двама им. Самотната майка, която спортува 5 пъти седмично, макар че работи на цялостен работен ден, реши да покаже на Снежи изгодите от постоянната физическа интензивност, когато се завърне в дома си – наложи правила за повече извършения у дома за сметка на чистенето 4 пъти в седмицата. И не на последно място, Севда реши да подтиква Снежи да се запише на опреснителни шофьорски курсове, с цел да има по-голяма независимост и да не зависи напълно от Теодор.

Всяко едно от фамилиите имаше опция да се сблъска със напълно друг живот и разбирания. И двете семейства се убедиха, че са щастливи с метода си на живот – само че съумяха ли да се трансформират един различен -  гледайте в епизода на " Смени дамата “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР