Две медицински сестри от военната болница в Джаксънвил бяха уволнени

...
Две медицински сестри от военната болница в Джаксънвил бяха уволнени
Коментари Харесай

Ето какво се случи със сестрите, които показват среден пръст на новородени и ги наричат ​​"малки демони"

Две медицински сестри от военната болница в Джаксънвил бяха уволнени от служба след публикуването на фотоси, които свидетелстват за нечовешкото им лекуване на бебета.

Снимките в началото бяха оповестени в " Snapchat ", само че по-късно се появиха и във " Фейсбук ", защото обезпокоените хора желаеха да срещнат необятната общност с тези неприемливи дейности.

Една фотография демонстрира здравна сестра, показваща междинен пръст, и в описанието по-долу в фотографията:

- Така се усещам в този момент с помощта на тези дребни демони.

На другата снимка, виждаме здравна сестра, която държи бебето за ръцете, а хората, които са сложили фотографията във Фейсбук настояват, че това е единствено кадър от видеозапис на дребното момиченце се насилва да " танцува " на рап музика.



Тези две фотоси бяха споделени хиляди пъти и провокираха голяма гняв измежду потребителите на обществени мрежи, многочислени мнения за наказание, последвани незабавно от реакция на ръководителя на болничното заведение:

" Ние сме осведомени с обстоятелството, че наличието на фотосите и видеото е изцяло недопустимо: то е доста непрофесионално и не би трябвало да се толерира. Разбрахме за кои хора приказваме, те са уволнени и към този момент няма да имат връзка с пациентите. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР