Две маймуни в Малайзия живеят заедно като женена двойка, ходят

...
Две маймуни в Малайзия живеят заедно като женена двойка, ходят
Коментари Харесай

Женена двойка маймуни спят в човешко легло, носят дрехи и ходят на ресторант

Две маймуни в Малайзия живеят дружно като женена двойка , вървят на ресторант и спят в човешко легло, споделя Дейли Стар.

Мъжкият Джей Кей и женската Шаки живеят в Куала Лумпур със своя притежател и избавител на животни Джамил Исмаил, където се употребяват от всички привилегии на домашния живот.

Двата макака постоянно се снимат, облечени в човешки облекла и се извеждат, с цел да се насладят на нормални срещи за вечеря дружно, доста от които са развлечение за минувачите.
 
Джамил, който е профилиран в спасяването на котки, е избавил и двете към този момент опитомени маймуни от живот в клетка.

И двамата са с мен към този момент девет години “, споделя той.

Но да накара маймуните да се приспособят към живота на фамилна двойка не е било елементарно и е лишило време, с цел да свикнат със актуалния живот на едно обикновено човешко домакинство.-->
 
Джамил споделя: " Докато това стана, аз в действителност имах огромни главоболия . Приличаха на деца, само че 10 пъти по-лошо от това. Цялата ми къща беше разрушена. Всичко в нея беше наобратно. Всичко в хладилника се изваждаше. Имах аквариум, само че рибите за малко щяха да умрат без вода на пода. Но това траеше единствено от три до четири години, по-късно станаха послушни. "

Що се отнася до тези, които споделят, че обличането на маймуни като хора е грубо Джамил споделя, че го прави, тъй че хората да ги почитат повече.

" Когато хората са ядосани и ругаят някой, постоянно го назовават маймуна или прасе. Защо би трябвало да споделят това ? ", пита Джамил. „ Така ги обличам, тъй като не желая хората да ги преглеждат като същества от най-нисък клас в света.

" Не желая хората да се отнасят към маймуните като към човешки същества, макар че доста от тях го вършат, само че най-малко да ги почитат, въпреки и да са животни. "

Освен че ги оставя да гледат телевизия, да сърфират в интернет, да вървят на екскурзии из забележителности и да спят дружно в сходно на човешко легло, Джамил сменя облеклата и чаршафите им всеки ден.
 
Тези сладки космати същества може да наподобяват безобидни, само че могат да бъдат и нападателни и да придвижват смъртоносни болести като бяс и херпес. Известно е, че макаците в дивата природа са отявлени крадци и даже могат да се събират на групи и да бъдат нападателни към хората. За техните разрушителни инстинкти даже е известно, че прогонват хората от техните лични домове.

В Индия , където маймуните се считат за свещени, уличните банди от дребни примати са завладяли жилищните пространства на манастир, подтиквайки благотворителна организация да се моли за помощ за слагане на решетки на прозорците.

В Тайланд макаците са известни с това, че тероризират и крадат храна и даже бира от туристи, разположили се на пясъчни божествен острови, с цел да търсят успокоение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР