Две масови стрелби по Хелоуин в САЩ. 15 души са

...
Две масови стрелби по Хелоуин в САЩ. 15 души са
Коментари Харесай

Две масови стрелби по Хелоуин в САЩ

Две всеобщи стрелби по Хелоуин в Съединени американски щати. 15 души са ранени след всеобща пукотевица в Чикаго по време на празненство за Хелоуин. Стрелецът е арестуван.  А във Флорида двама починаха и 18 бяха ранени. 

Малко след 1 часа сутринта полицията реагира на сигнал за изстрели в блок 1200 на South Pulaski Road.

Когато служителите на реда пристигнали на мястото, очевидци им споделили, че стрелецът е избягал и в каква посока е тръгнал. Служителите на реда го разкрили в блок 4000 на 14-та улица. У него е открит револвер.

Според полицията жертвите са на възраст от 26 до 53 години. Около 100 души са участвали на празненството

26-годишна жена е в тежко положение с огнестрелни рани в бедрото и седалището, а 48-годишен мъж е в тежко положение с няколко огнестрелни рани. Тринадесет други бяха ранени с огнестрелно оръжие, само че са в положително до обикновено положение.

Свидетели споделили на виновните чиновници, че обвиненият е бил изпъден от празненството и се е върнал минути по-късно с револвер.

“Не знам да викам ли, да рева. Не би трябвало да сме тук в неделя, тъй като 15 жертви лежат в болница простреляни, тъй като някой е бил изпъден от ваучър. Кога сще свърши това? Кога ще спрем да се избиваме между тях? ”, споделя една от присъстващите на празненството.

Чикагската полиция сега разпитва обвинения.

Сбиване сред две групи във Флорида пък докара до два смъртни случая, а 18 души бяха приети в болница

Полицаите реагираха на стрелбата в Тампа малко преди 3 сутринта на блок 1600 на East 7th Avenue, сподели началникът на полицията в Тампа Лий Бъркоу по време на конференция на мястото на случая.

Битката е станала в регион с няколко бара и клубове. По това време там е имало огромен брой празнуващи късно вечерта, сподели Беркоу. Полицията не е сигурна дали хората, участващи в сбиването, са били в някой от питейните заведения преди стрелбата.

Видео, оповестено онлайн, демонстрира хора в костюми за Хелоуин, които пият и приказват на улицата, когато отекват изстрели, създавайки навалица. Някои хора се крият зад железни маси. Видеозапис от следствията сподели по какъв начин служители на реда лекуват няколко души, лежащи ранени на земята.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР