Две лъжи бяха опровергани вчера - от живота и от

...
Две лъжи бяха опровергани вчера - от живота и от
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Каналите, които разтвориха Бойко Рашков и Промяната, доведоха до ад по шосетата

„ Две неистини бяха опровергани през вчерашния ден - от живота и от обстоятелствата. И както се споделя в една остаряла ария: „ Не аз, животът ще ви го върне. ” И той им го върна. Деца умират. Но когато ние идвахме тук, когато в Харманли имаше митинги, ние направихме по този начин, че България да бъде образец за нулева миграция и етническа приемливост ”, съобщи Бойко Борисов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от хасковския град Любимец.

„ В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и „ Промяната ” доведоха да стане пъкъл по пътищата в България и по пътищата ”, безапелационен беше той.

Виновни са водачите на всички политически партии, които не съумяха да създадат държавно управление. Служебното държавно управление прави каквото може, само че то е назначено. Президентът Радев не е министър председател. Те толкоз си могат. Но тъй като ние всички абдикираме от главното си обвързване след изборите да се направи работещо държавно управление, за жалост, коства полицейски, детски, човешки животи ”, съобщи още той.

Бившият министър-председател се похвали с това, че персонално Джорджия Мелони, настоящият италианският министър председател, му се е обадила, с цел да го попита по какъв начин се е справял с миграционните талази.

„ Първото позвъняване на италианския министър председател беше с мен. Искаше да ме пита по какъв начин съм се справили ние и нашето държавно управление. Това значимо ли е, или не е значимо ”, сподели той.

„ Влизането в еврозоната е на два такта. Политическо решение да те пуснат в банковия съюз. Затова ни пуснаха нас, а хърватите се учеха от нас, а приятелите ни от Румъния ги отделиха то нас. Това беше преди две години ”, добави Борисов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР