Две култови заведения на Черноморието - Cacao Beach и бар

...
Две култови заведения на Черноморието - Cacao Beach и бар
Коментари Харесай

Валери Симеонов се похвали, че е затворил Cacao Beach и Хедон

Две паметни заведения на Черноморието - Cacao Beach и бар " Хедон ", са затворени със заповеди на РЗИ-Бургас. Новината удостовери вицепремиерът Валери Симеонов, който от дълго време води борба с шума в морските курорти.

" Стигна се към този момент до първите случаи в новата история на България, при които се стигна до преустановянане употребата на обекти -спирането на обекти по причина неспазване на условията на закона за шума в околната среда. Това е новото. Вече четвърти ден какаовият плаж в Слънчев бряг и заведението „ Хедон “ на плажа на Каваците южно от Созопол са затворени. Четвърти ден”, съобщи Валери Симеонов на брифинг в Бургас, съобщи БГНЕС.

Оказва се, че заведенията са били затворени още преди уикенда.

Симеонов не посочи дали притежателите на „ наказаните” заведения са обжалвали процедурата, само че те могат да продължат активност незабавно откакто отстранят нарушаването, т.е обеззвучат до нормата локалите си, могат да попадат заявление в РЗИ.

Вицепремиерът порица двете общини Несебър и Созопол и насърчи първенеца по успокоение през летния сезон Поморие.

„ До през днешния ден ние сме издали 84 наставления протоколи с наставления, издали сме 6 броя актове за административни нарушавания, издали сме 22 зповеди за прекъсване на озвучаването след 23 часа, включително са и двете заповеди за напълно прекъсване на активността,” даде светлина на инспекциите шефът на РЗИ Бургас доктор Георги Паздеров.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР