Две концесии на морски плажове прекратява правителството едностранно. Това са

...
Две концесии на морски плажове прекратява правителството едностранно. Това са
Коментари Харесай

МС прекратява концесиите на два плажа в Равда

Две концесии на морски плажове приключва държавното управление едностранно. Това са морски плаж „ Равда-Национален детски комплекс “, и плаж „ Равда - ХТИ “, община Несебър.
Стъпката се подхваща, защото концесионерите Едноличен търговец „ Вики-90-Златко Зелеников “ и „ ГОЛДЪН БЪГ “ ЕООД са систематични извършители на изискванията по договорите за концесия, оповестява БНР.

Правителството завиши средствата за безвъзмездните книжки, учебници и образователни комплекти за учениците от трети и четвърти клас. За третокласник ще се обезпечават - 95 лв., от които 36 лв. са за учебници. За четвъртокластник ще се поставят 103 лв., от които 39 за образователни пособия. Към безплатните за учениците комплекти с учебници и пособия се прибавят и тези по новия предмет " Компютърно програмиране " за децата от трети и четвърти клас.

В програмата на днешното съвещание е планувано разглеждане и на спомагателен трансфер по бюджета на Държавното публично обезпечаване. Министерският съвет ще предложи и да се открие медицински факултет в бургаския университет " Професор Асен Златаров ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР