Две компании спорят за правата за филмиране на драматичната история

...
Две компании спорят за правата за филмиране на драматичната история
Коментари Харесай

Филмират историята за спасяването на децата от пещерата в Тайланд

Две компании спорят за правата за филмиране на трагичната история към спасяването на дребните футболисти от пещерата в Тайланд. Това написа в профила си във Facebook българският публицист Панчо Благоев , който живее в Тайланд.  
Две компании спорят за правата за филмиране на трагичната история към спасяването на дребните футболисти от пещерата...
Публикувахте от в  Още преди да бъдат изведени всичките 13 души, американското студио Pure Flix, което прави вдъхновяващи християнски филми, разгласи, че негови хора са били на място с цел да чуят от първа ръка описа на спасителите , осведоми журналистът.

" Сътрудникът на студиото Майкъл Скот, който живее в Тайланд, съобщи, че брачната половинка му е израснала със Саман Гунан, някогашен член на морските тюлени Navy Seal, който почина по време на задачата ", написа Панчо Благоев.



" Според основаната в Лос Анджелис компания Ivanhoe Picktures те са били публично определени от тайландското държавно управление и флота за създаването на кино лентата. Американските медии цитираха компанията, като обявиха, че филмът ще бъде режисиран от Джон М Чу. Последната му взаимна продукция с Ivanhoe е сантиментална комедия Crazy Rich Asians ", добави журналистът.

-->

Той уточни, че в обществените медии в Тайланд към този момент пораждат опасения, че всеки филм ще се концентрира повече върху интернационалните герои , до момента в който омаловажава ролята на тайландците.


 
Предстоят разтвори със фамилиите на децата за обезпечаване на правата за филмиране на тяхната трагична история, заяви Благоев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР