Две комисии на Камарата на представителите на американския Конгрес са

...
Две комисии на Камарата на представителите на американския Конгрес са
Коментари Харесай

Комисии на Конгреса пратиха призовки до Дойче банк във връзка с Тръмп

Две комисии на Камарата на представителите на американския Конгрес са отправили призовки до голям брой финансови институции, в това число "Дойче банк ", за информация за финансите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, обявиха висши конгресмени от Демократическата партия, представени от Ройтерс.

"Евентуалното потребление на американската финансова система за противозаконни цели буди доста сериозна паника. Комисията за финансовите услуги изследва допустимо най-обстойно тези въпроси, в това число доколкото те може да засягат президента и негови сътрудници ", сподели председателката на комисията Максин Уотърс.

Председателят на комисията за разузнаване Адам Шиф съобщи, че призовките включват "приятелска призовка до "Дойче банк ".

Финансова информация от 2018 година сподели отговорности на Тръмп към поделение на "Дойче банк " в размер на най-малко 130 милиона $.

"Дойче банк " сподели през януари, малко откакто демократите откриха надзор върху Камарата на представителите, че е получила питане от двете комисии за връзките й с президента републиканец.

В. "Ню Йорк таймс ", който първи заяви за дейностите на комисиите, съобщи, че призовки са получили също по този начин банките "Ситигруп ", "Джей Пи Морган Чейс " и "Банк ъв Америка ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР