Две комисии на Европейския парламент - по култура и по

...
Две комисии на Европейския парламент - по култура и по
Коментари Харесай

Комисии на ЕП изслушват Мария Габриел

Две комисии на Европейския парламент - по просвета и по индустрия, проучвания и енергетика, ще изслушат на 20 юни от 16.00 ч. българско време претендента за еврокомисар Мария Габриел.
 
Оценката от чуването ще бъде оповестена на 21 юни. Ако бъде утвърдена, Габриел би трябвало да получи също одобряване от Съвета на Европейски Съюз и по този начин да бъде назначена от ръководителя на Европейската комисия. Габриел бе препоръчана за еврокомисар по цифровизацията.

Юнкер утвърди Мария Габриел за еврокомисар, избра й сектор

Предварително евродепутатите са задали писмени въпроси към българския претендент, с които чакат да преценяват общата й подготвеност, европейската й ангажираност и персоналната й самостоятелност, както и нейните цели.
 
Коя е Мария Габриел?

Един от заложените въпроси е по какъв начин Европейски Съюз може да помогне в поддръжка на висококачествено, без значение новинарско отразяване на тематиките, свързани с Общността, посредством потребление на новите медии и новите технологии.

Външният ни министър: Мария Габриел е извънредно готова

Вие сте натоварена с изследване на методите, по които Европейски Съюз може да способства за отбраната на жителите от " подправени вести " посредством онлайн платформи. Как възнамерявате да намерите верния баланс, признавайки от една страна ролята на онлайн платформите в метода, по който жителите и потребителите имат достъп до медийно и културно наличие, а въпреки това нуждата да обезпечи постоянна регулаторна рамка за тях, питат евродепутатите от комисията по просвета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР