Две катастрофи с камиони са станали тази нощ в Кресненското

...
Две катастрофи с камиони са станали тази нощ в Кресненското
Коментари Харесай

Две катастрофи с камиони затвориха за няколко часа Кресненското дефиле, пътят вече е проходим

Две произшествия с камиони са станали тази нощ в Кресненското дефиле, само че пътят към този момент е пристъпен. Това оповестиха за Dir.bg от Министерство на вътрешните работи.

" Около 8 часа придвижването по пътя е възобновено ", допълниха от Министерство на вътрешните работи.

Първият случай е станал в 02.40 часа в региона на Креснеските ханове. Товарният автомобил се движил в посока Кресна и Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон, на дясна крива заради мокра пътна настилка, влекачът се блъснал в десния склон. След това минал през насрещната лента и скъсал мантинелата.

При ударът в нея влекачът се е усукал и се е върнал в насрещната лента, при което ремаркето е увиснало над реката. Водачът е излязъл. На пътя не е имало разпръснат товар. Въпреки тежкия случай пътното платно не е било затворено, като на място придвижването се е регулирало от Пътна полиция.

Около 7 часа втори камион е аварирал в Кресненското дефиле, като този път придвижването е останало блокирано. Инцидентът е станал в Кривия тунел в дефилето на основен път Е-79, откакто ремаркето на камион на куриерска компания се е усукало, а по-късно и се е преобърнало на пътя. Втората злополуката е единствено на километър от първата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР