Две жертви на тежка катастрофа край Кочериново. Сигналът е подаден

...
Две жертви на тежка катастрофа край Кочериново. Сигналът е подаден
Коментари Харесай

Жена и дете загинаха при тежка катастрофа край Кочериново


Две жертви на тежка злополука край Кочериново. Сигналът е подаден малко след 7.30 часа. Шофьор на лека кола губи ръководство над автомобила си и се удря в рейс.

Момиче на 16 години е едната жертва от злополуката тази заран на Е-79, оповестиха от полицията в Кюстендил. Момичето е умряло по-късно след произшествието в болничното заведение в Благоевград. При пътния случай на основния път Е-79, наоколо до разклона за Кочериново, на място е починала 54-годишна жена, оповестиха за NOVA от полицията в Кюстендил. Тя е била пътничка в л.а. "Фиат ", със сръбска регистрация. Водачът е изгубил надзор над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е блъснал в рейс.

Водачът на лекия автомобил е настанен в благоевградска болница. Няма потърпевши пасажери от рейса, споделиха още от полицията. От там прецизираха, че пасажерите в лекия автомобил са сръбски жители.

Движението на мястото на злополуката и сега се контролира от пътни служители на реда. По случая ще бъде формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Рила, известен е и дежурен прокурор.

Работата по определяне на аргументите за случая продължава. Извършва се оглед на мястото. Наложило се е екипи на пожарната да режат ламарини, с цел да извадят водача на автомобила. Към момента към момента не е ясно какво е положението му. Трима души са ранени. Вече се е образувало и запушване. Обходният път е през Бобошево, където също има такова.





Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР