Две жени са загинали в тежка катастрофа близо до село

...
Две жени са загинали в тежка катастрофа близо до село
Коментари Харесай

Катастрофа уби две жени, дете е в тежко състояние

Две дами са починали в тежка злополука покрай село Каменар. Около 10:10 часа лека автомобил " Сеат " се е сблъскал с камион на Т-образното кръстовище за село Долище след разклона за Каменар, оповестяват от дирекцията на Министерство на вътрешните работи във Варна.
Вследствие на случая две дами от лекия автомобил са починали на място. В автомобила е имало и дете, което преминаващ автомобил е откарал в болнично заведение. То е в тежко положение.
Работи се за изясняване на детайлите и събитията към случая, както и за определяне самоличността на починалите. На място текат дейности по следствие на случая, съобщи БНР.
Фаталното кръстовище е извънредно рисково, защото излизащите на основния път коли нямат видимост към идващите иззад завоя коли. Семейство почина тук и преди 20-ина години, откакто автомобилът му беше затрит от камион, добавя БГНЕС.
Досега по пътя за Долище най-често тежки произшествия ставаха на кръстовището с пътя Аксаково-Албена, само че то беше обезопасено със знаци и маркировка.
Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР