Две жени бяха нападнати и ухапани от бездомни кучета в

...
Две жени бяха нападнати и ухапани от бездомни кучета в
Коментари Харесай

Бездомни кучета нахапаха две жени в Дупница

Две дами бяха нападнати и ухапани от бездомни кучета в Дупница в границите на няколко дни. Според пострадалите, може би става въпрос за едно и също нападателно животно.
Едната от потърпевшите е на 84 години, тя едвам се е избавила от нападението. Другата жена е с дълбока рана на крайници и сериозна нерешителност. Потърпевшите желаят ограничения и нападателните животни да бъдат прибрани в подслон.
„ При осъществяване на служебните ми отговорности бях нападната в тил от едно куче. Физическата болежка се преодолява, психическият потрес е доста заплашителен. Бях нападната на обяд. На идващия ден същото куче атакува стара жена на същото място. Тя също е нахапана на обяд”, споделя потърпевшата Ангелина Пепелджийска, която работи като инкасаторка във ВиК.
„ Кучето ме ухапа по десния крайник. То е задоволително огромно, а раната е задоволително дълбока. Потърсих незабавно лекарска помощ. Имам проблеми с кръвоносните съдове. Шокът беше доста огромен, аз знам, че кръвта ми се разрежда. Ръцете ми бяха в кръв. Опитах се да спра кървенето’, споделя още тя.
Жената към този момент не е спокойна да прави служебните си отговорности. Тя споделя, че се тормози и от домашни кучета, водени на мотив.
От община Дупница обясниха, че за момента не могат да застанат пред камера. Според тях приютът за кучета е цялостен и там няма място за това нападателно куче.
Преди месеци дете беше нахапано грубо в същия дупнишки квартал. Тогава се взеха ограниченията и кучето беше прибрано в подслон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР