Две изявления на политици от последните часове.Кирил Петков: „Ще предложим

...
Две изявления на политици от последните часове.Кирил Петков: „Ще предложим
Коментари Харесай

Какъв знак би било, ако ГЕРБ подкрепи Киро за премиер, а Киро остави Рашков шеф на МВР...

Две изказвания на политици от последните часове.

Кирил Петков: „ Ще предложим Бойко Рашков за вътрешен министър, доста го харесваме. “

Радо Чолаков, народен представител от ГЕРБ: „ Не изключвам да подкрепим Кири Петков! “

Ерго, това би означавало да се солидаризират и с кандидатурата на Рашков за началник на Министерство на вътрешните работи. На правилото „ Бий ме, обичам те “.

Рашков ги скъса от репресии, изкористи изборите, разгласи водача им за човекоядец, те обаче ще го гласуват…

Вярно, по думите на Балзак „ политиката е една куртизанка “ . Моралът там е изключително липсващ. Но чак пък толкова, чак такава перверзия?
свързани новини139429преди 4 часа15502преди 45 минути
Ето поради такива изцепки мнозина симпатизанти на ГЕРБ се отдръпнаха от партията. Заради сходни двойнствени позиции оттатък здравия разсъдък.

Крайно време е ГЕРБ да реши къде стои. В парламентарна съпротива ли ще бъде или в парламентарна колаборация.

Да гласуваш „ за “ премиера и състава на Министерския съвет, значи, че ставаш част от ръководещото болшинство. Независимо че не участваш официално в държавното управление. Радо Чолаков, в случай че не се усеща задоволително способен по тематиката, да се допита до професорите си от СУ Огнян Герджиков и Георги Близнашки.

Изобщо анонсът на Чолаков издава желанието за една изключително рискова игра. ГЕРБ щели да бъдат „ градивни “. Щели да дадат „ късмет на младостта “. На младостта ли обаче или на престъпността? Да не забравяме, че кандидат-премиерът, който се канят да поддържат, е нарушил Конституцията и Наказателния кодекс, подписвайки документ с погрешно наличие.

Ако за юриста Радомир Чолаков това не е проблем, по какъв начин да чакаме, че ще е проблем за необятните национални маси, които безрезервно и сеирджийски асимилират обществения живот от масата пред тв приемника или от фейсбука?

ГЕРБ, а и всяка друга систематична и демократична партия, би следвало да работи не конюнктурно и съглашателски, а по закон. Спазвай закона и правилата си, това е най-вярната позиция, която времето ще отплати. В тази връзка още в петък хората на Борисов трябваше да предизвикват подписка за импийчмънт на клетвопрестъпника Румен Радев. Не го направиха, не напуснаха даже пленарната зала, когато президентът излезе да им чете конско. И отново наруши Конституцията, като изиска разпра с прокуратурата.

Диктатурата, терорът ще ескалират, тъй като няма опозиция. Всички дават тип, че са в омертата на американското посолство. Да не се чудим след това за какво гласоподават към 30% от българите. И с тази политическа върхушка ще стават все по-малко.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР