Две известни фирми за добив на Биткойн - Hut 8

...
Две известни фирми за добив на Биткойн - Hut 8
Коментари Харесай

Майнинг гигантът Hut8 обяви сливане с друга компания за копаене на Биткойн

Две известни компании за рандеман на Биткойн - Hut 8 и US Bitcoin - оповестиха обединение, съгласно прессъобщение, оповестено на 7 февруари.

Сливането ще сплоти два обекта на Hut 8 в Канада с всичките четири обекта на US Bitcoin в Съединени американски щати. Обединената компания ще употребява 825 мегавата брутна сила във всичките шест местоположения. Новата компания ще може да употребява почти 5.6 екзахеша в секунда (EH/s) мощ за независимо извличане в пет обекта.

Въпреки че в прессъобщението  вчерашното съглашение е разказано като обединение на равнопоставени компании, новата компания ще работи като или. При сливането явно ще отпаднат всички търговски марки, свързани с US Bitcoin.

Въпреки че е реализирано съглашение сред ръководителите и акционерите, към момента би трябвало да се организира особено заседание за привършване на договорката през второто тримесечие на тази година.

Hut 8 също по този начин ще даде на US Bitcoin обезпечено финансиране в размер до $6.5 милиона, само че едвам откакто бъде приключена окончателната документи по заема.



Предвижда се договорката за сливането да удвои почти сегашната пазарна капитализация на Hut 8 до $990 милиона, а акциите ѝ ще бъдат листвани както на фондовата борса в Торонто, по този начин и на Nasdaq.

Акциите на Hut 8 ще бъдат консолидирани в съответствие пет към едно, което значи, че броят им ще бъде понижен, само че цената им ще се усили.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР