Две горещи жени - мексиканката Салма Хайек и испанката Пенелопе

...
Две горещи жени - мексиканката Салма Хайек и испанката Пенелопе
Коментари Харесай

Пенелопе Круз разказа защо е спала със Салма Хайек

Две горещи дами - мексиканката Салма Хайек и испанката Пенелопе Крус, преди време се сближили и станали като сестри. Музата на Алмодовар споделя, че Салма я взела под крилото си и ѝ помогнала да свикне с Холивуд. Двете знойни хубавици се снимаха дружно във кино лентата " Бандитки ".

Пенелопе Крус неотдавна беше посетител в шоуто на Елън Дедженерис, където описа по какъв начин е прекарала новогодишната си нощ и разгласи бъдещите си планове.

Крус приказва и за ранната си кариера, в това число по какъв начин дългогодишната ѝ другарка Салма Хайек я взела под крилото си, когато за първи път пристигнала в Холивуд.

" Когато отидох в Ел Ей първия път, със Салма не се познавахме, бяхме говорили единствено по телефона ", споделя актрисата. Тя изясни, че е имала билет за връщане, и е възнамерявала да бъде там единствено за два месеца.

" Не познавах никого там. Салма ме взе от летището и сподели: " Няма да вървиш в хотела, идваш в моята къща, тъй като ще ти бъде мъчно първоначално и ще се почувстваш доста самотна ", разкри Пенелопе.

Салма я завела в дома си и от този момент били като сестри. На въпрос на Елън дали знае, че къщата на Салма е населявана, Пенелопе сподели, че не е сигурна в това, само че е изпитвала непонятен боязън през нощта. " Бях уплашена и в последна сметка легнах при нея в спалнята ѝ. Тя сподели, че измежду нощ съм я хванала за ръката. Не знам несъмнено съм сънувала нещо ".

Испанската дива разяснява, че е необикновено, че някой, който в действителност не познаваш се грижи по този начин благо за теб. " От първия ден тя е такава с мен ", установи брачната половинка на Хавиер Бардем.

Сега са си толкоз близки, че Пенелопе споделя, че обича всичко, обвързвано с Хайек - в това число нейния домакински любим совата Керинг. Когато беше в България, Салма си осинови и кученце, което назова Очо - " осем ". През 2014 година тя снима в киноцентъра в Бояна кино лентата " Септември в Шираз ".

Тогава на посетители ѝ пристигна брачният партньор ѝ, френския милиардер Франсоа-Анри Пино. Хора от екипа разказваха, че похапнал от кетъринга и доста му се усладила мусаката. Салма доста обича животните, а кучетата ѝ са взети от улицата. В своето ранчо отглежда към 50 животни, измежду които кучета, котки, кокошки, кози, костенурки, зайци, коне.

Пенелеопе сподели, че обича совата Керинг.

" Когато Салма ми сподели, че отглежда сова, бях изумена, тъй като когато бях дребна баба ми имаше съседка, която имаше бухал. И аз доста се опасявах, само че в това време все желаех да отида да го видя. Когато гостуваме фамилно на Салма, тя ни подканя да храним совата с дребни плъхове. И за 8-годишната ми щерка това беше леко стресиращо ", добави още тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР