Две години затвор при общ режим и 3 години без

...
Две години затвор при общ режим и 3 години без
Коментари Харесай

2 години затвор за младеж, убил приятел при катастрофа във Варна

Две години затвор при общ режим и 3 години без шофьорска брошура за 21-годишния Димитър Димитров, провокирал тежка злополука, при която почина приятелят му.

Тежкият случай стана на 25 декември 2016 година Младият водач, който взел брошура единствено два месеца по-рано, взел колата на своя колежка и качил другари да се разходят. Около 21.30 часа на същия ден компанията пътувала по бул. "Владислав Варненчик ", а Димитър решил да се изфука пред приятелите си и стъпил крепко газта. На кръстовището с ул. "Д-р Пискюлиев " видял, че светофарът свети зелено. Увеличил скоростта, само че в идната секунда светнал жълт сигнал, а по-късно и червен.

Димитър не понижил скоростта и навлязъл в кръстовището. Последвал удар в различен автомобил, който завивал наляво. От конфликта колата на Димитър изхвърчала от пътя и се забила в дирек.

Приятелят му, който пътувал на седалката до него, бил откаран в болница в доста тежко положение и умрял от черепно-мозъчна контузия, с намерено строшаване на черепните кости, размачкване и скъсване на мозъка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР