Две години след като мъжът на Параскева Джукелова предаде доверието

...
Две години след като мъжът на Параскева Джукелова предаде доверието
Коментари Харесай

Параскева Джукелова прибра обратно мъжа си

Две години откакто мъжът на Параскева Джукелова съобщи доверието ѝ и двамата се разделиха, чаровната актриса още веднъж го е прибрала в дома си. Тя и режисьорът на „ Възвишение” - Виктор Божинов, са се събрали преди няколко месеца и разделят грижите за своята щерка Калина.

Поне от два месеца Параскева живее в своята селска къща в пазарджишкия Балкан. Това станало през март, малко след затварянето на театрите и кината в страната ни. Чудела се какво да прави в столицата без работа, по тази причина си събрала багажа, отпътувала на село и се отдала на плетене и земеделие, написа " Галерия ".

В телевизионно изявление Паца, както я назовават сътрудниците ѝ, показа, че дружно с Виктор се редуват всеки работен ден да се насочат с детето на обиколка из селото в търсене на място с добра интернет връзка за осъществяване на отдалечено образование. Това се налагало, тъй като връзката в дома им не била задоволително бърза за сходни просветителни цели. По този метод косвено разкри, че още веднъж живее дружно с Виктор Божинов, с който до неотдавна бяха публично разграничени.

Двойката скъса малко след премиерата на кино лентата „ Възвишение” в края на 2017 година Лентата, чийто режисьор е Виктор Божинов, и в която Параскева има дребна роля, стана най-касовия филм в страната ни и реализира триумфи, за които до неотдавна бяха немислими за българска продукция. Популярността на режисьора стана извънредно огромна. Той потегли да дава изявленията и се приказва, че без да се усети, завъртял спекулация с една от журналистките, които показали интерес към него. Когато Параскева схванала, незабавно му посочила вратата.

Изневярата била мъчителен удар по самочувствието ѝ, защото Джукелова била вярна на Божинов повече от 20 години, половината от които минали в ин витро процедури и опити да му роди дете. Въпреки болката актрисата съумяла да резервира положителния звук с мъжа си и да се раздели с него без да прави панаири, с които да храни любознанието на клюкарите. За това че двамата са разграничени излиза наяве цяла година след настъпването на раздялата. Параскева го показа в свое изявление за Българска национална телевизия, отказвайки да разкрива каквито и да е детайлности по тематиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР