Две години продължава сагата на хора, които са си купили

...
Две години продължава сагата на хора, които са си купили
Коментари Харесай

Собствениците на жилища не могат да ги ползват

Две години продължава сагата на хора, които са си купили жилища в нова кооперация в Пловдив. Причината е, че влагата и мухълът са плъзнали по цялата постройка. Имотите на притежателите са в гаранция, само че купувачите и вложителят не могат да се схванат кой да извърши ремонта.

Кооперацията на улица „ Дон “ 12 в Пловдив е въведена в употреба през октомври 2017 година Апартаментите на двама от притежателите Кръстю Кръстев и Невелина Куманова са вид британски двор и равнището им е под кота нула на дълбочина повече от 2 метра. Още, когато стартират да довършват парцелите си, по стените стартира да избива влага.

„ Основите са във влага, колоните, които в нашите пространства са носещи, също са във влага и се ронят “, споделя Нивелина Куманова, представена от Българска национална телевизия. А другият притежател Кръстьо Кръстев добавя: „ Оказа се, че двойно шпакловане, тройно грундиране, тройно полагане на багра не могат да прикрият влагата. Не е влага, не е изтребване на петна, водата варира 12-14 см в прилежащото помещение на Невилина, тук през 10-12 см и в мазетата 2-3-4 см “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР