Две години и десет месеца „лишаване от свобода“ е наказанието,

...
Две години и десет месеца „лишаване от свобода“ е наказанието,
Коментари Харесай

Близо 3 години затвор за столичанин, опитал да пренесе дрога през ГКПП „Дунав мост 2“

Две години и 10 месеца „ отнемане от независимост “ е наказването, наложено на Х.Г. за осъществен от него опит да придвижи огромно количество коноп през границата на страната и държане на наркотичното вещество. Той е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Видин.
На 21.11.2016 година подсъдимият Г., от гр. София, дошъл на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ Видин- Калафат, като управлявал влекач с полуремарке. При излизане от страната за Румъния, мъжът направил опит нелегално да придвижи 158 пакета с коноп, без съответно позволение. Наркотикът бил открит при осъществена инспекция в кухини в задната и страничните елементи на кабината на автомобила. Общото количество на предмета на закононарушението е 99 228.77 грама, с централизация на деен съставен елемент тетрахидроканабинол от 3% до 21%, на обща стойност 595 372.62 лв..
С присъдата, в интерес на страната, е отнето МПС, послужило за превозването на наркотичното вещество. Тя не е дефинитивна и предстои на обжалване в законоустановения период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР