Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса

...
Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса за Еврозоната

Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса за Еврозоната. Днешният ден ни дава две вести. Не се оправят с границите. Преди две години България беше посочена за образец в оправянето с незаконната миграция. Протестът стартира, когато България бе призната в Европейския банков съюз. Говоря единствено обстоятелства. Под мое управление ние изпълнихме всички механически критерии и ни се отвори вратата към еврозоната. Затова се споделя " чакалня ".

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по БТВ. Той разяснява новината за откритите към 40 мигранти край Лукорско и конференцията на финансовия министър за отлагането на влизането на България в еврозоната.

 

Горанов си подаде оставката, не е бил в листите на ГЕРБ, разяснява Борисов описът " Магнитски ".

 

Защо две години, до момента в който ГЕРБ беше в изолираност, те не си одобриха законите, попита риторично Борисов. Той имаше поради това, че отлагането за еврозоната е поради неприети 4 законопроекта.

 

" Аз съм набожен човек в Господ, той през днешния ден все едно, че ми дава опция да оборвам всички неистини. Депутатите на Политическа партия и Демократична България бойкотираха комисията за пране на пари. Кое е по-важното? Две години не откриха време да трансформират тези закони. Останаха два дни и хвърлиха виновността върху ГЕРБ. Това са хора, които приказват лъжи. Няма да го понасям! Асен Василев две години помпаше инфлацията! Той работеше целеустремено да не влезем в еврозоната, всичко останало са приказки “, съобщи Бойко Борисов в студиото на БТВ.

" С него цялостен живот сме съперници, не врагове, а съперници - и в спорта, и в живота. Той беше най-хубавата барета! Като барета задържа най-големия терорист в Европа, той се хвърли върху него, оня ходеше с граната в джоба с изваден шплент “, разяснява той и предприемача Алексей Петров.

" Как по този начин ви написаха да ме питате, а тях не ги питате? Асен Василев през вчерашния ден беше тук “, обърна се той към водещата Цветанка Ризова. Тя отговори, че в цялата й журналистическа кариера, никой не й бил писал въпросите.

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР