Две емблематични фигури за българския спорт е поканил Благой Иванов­-Багата

...
Две емблематични фигури за българския спорт е поканил Благой Иванов­-Багата
Коментари Харесай

Огромна подкрепа ще получи Багата в следващия си мач

Две емблематични фигури за българския спорт е поканил Благой Иванов­-Багата на мача от ММА кариерата си, който ще се играе пред най­-голяма аудитория. Футболната легенда Христо Стоичков и един от знаците на битката ни ­Валентин Йорданов, се чака да участват на галавечер №238 на най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства UFC, която ще се организира на 8 юни в Чикаго, оповестява "24 часа ".

В нея Багата ще премери сили с австралиеца Тай Туиваса, който е прочут с прозвището "Бам Бам ". Битките в клетка във Ветровития град ще се състоят в фамозната зала “Юнайтед център”. В нея играят мачовете си от NBA и NHL “Чикаго Булс” и “Чикаго Блекхоукс”. Арената, в която се е вихрил най­-великият баскетболист ­ Майкъл Джордан, е с потенциал за малко над 20 000 фенове.

За идните борби в осмоъгълника обаче той ще е над 24 000, защото с изключение на по трибуните аудитория ще има и под тях към клетката в центъра на залата. Билетите за галавечерта в Чикаго бяха пуснати в продажба на 5 април. Те се харчат доста добре и залата сигурно ще бъде цялостна. Очаква се в нея да има доста българи, защото в района живеят много наши преселници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР