Две доживотни присъди получи 24-годишен цветнокож мъж, заклал с джобно

...
Две доживотни присъди получи 24-годишен цветнокож мъж, заклал с джобно
Коментари Харесай

Две доживотни присъди за чернокож, заклал бременна българка

Две доживотни присъди получи 24-годишен цветнокож мъж, заклал с джобно ножче обичаната си, която е българка, и нероденото им дете. 
Сенича Мари Лесман се е появила на бял свят през 1991 година в Исперих, оповестиха локалните медии, представени от "Телеграф ". Докато стане на 6 годинки, детето е живяло първо в едно, а по-късно в друго сиропиталище у нас. Причината била, че родителите ѝ я изоставили и отпътували в Турция. След това момиченцето било осиновено от американка и отпътувало за Съединени американски щати. През януари т.г. Сенича била бременна в осмия месец от обичания си - 24-годишния Върн Джейсън Муле, от Бруклин. Двамата чакали наследник. Следобед на 24 януари обаче майката на българката Мари разкрила окървавеното голо тяло на щерка си в дома ѝ. Трупът на бъдещата майка лежал на пода, а в устата ѝ била пъхната бяла забрадка, напоена с кръвта ѝ. Жената подала сигнал на 911. Записи от видеокамери разкрили, че малко по-рано приятелят на бременната жена тръгнал от жилището им с лек автомобил. Открили го на работното му място. В кабинета на чернокожия млад мъж служителите на реда намерили квитанция за закупуването на джобен нож, опаковката от него, кървава кофа за отпадък и кърваво женско облекло. На оръжието униформените се натъкнали в скрин в спалнята на Върн в дома на родителите му. Той бил задържан. Аутопсията на българката посочила, че е умряла от раздрана артерия, откакто мъжът прерязал гърлото ѝ. 
Любимият ѝ е бил изправен пред съда за две обособени убийства - на приятелката си и на неродения им наследник. На 18 декември магистратите в окръг Дакота признаха Върн Муле за отговорен и за двете закононарушения. Това се случи след 4-часов размисъл каква присъда да постановят на мъжа. Съдът е дал две поредни доживотни присъди на Върн без опция за освобождение от отговорност, гласи изказване, оповестено в понеделник вечерта от юриста на окръг Дакота - Джеймс Бакстром.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР