Две джебчийки от Игнатиево осъдени за кражба в деня на

...
Две джебчийки от Игнатиево осъдени за кражба в деня на
Коментари Харесай

Осъдиха джебчийки за кражби в деня на голямото намаление

Две джебчийки от Игнатиево наказани за кражба в деня на огромното понижение след утвърдено от съда съглашение с Районната прокуратура във Варна.
30-годишната Гюрга Станчева одобри да търпи наказване 1 година отнемане от независимост при непоколебим режим за джебчийска кражба, представляваща рисков рецидив, откакто призна виновността си и подписа съглашение с Районната прокуратура във Варна. То беше утвърдено през днешния ден от състав на Варненския областен съд. Съучастничката й - 25-годишната Марта Николова, също подписа съглашение с прокуратурата, като одобри да търпи наказване 1 година и 8 месеца с 3-годишен изпитателен период.

В деня на огромните понижения на цените на 24 ноември тази година двете млади дами лишили дамско портмоне на варненка, в което имало 12 лв., с желанието незаконно да ги присвоят. Действията на двете джебчийки били видяни от служители на реда и те били арестувани. Срещу тях Районната прокуратура образувала бързо произвеждане. По време на задържането им двете дами предложили рушвет на полицейските чиновници. За това закононарушение Районната прокуратура във Варна е отделила материалите, като ги е предала на Окръжната прокуратура по подготвеност.

Наказанията й на двете наказани дами към този момент са изпълнени от Районната прокуратура, откакто влезнали в действие с утвърденото съглашение от съда. И Гюрга Станчева и Марта Николова са от Чирпан, само че с непрекъснат адрес в град Игнатиево.

Споразумението не предстои на обжалване и е дефинитивно.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР