Две деца са пострадали при верижна катастрофа на магистрала Тракия“.

...
Две деца са пострадали при верижна катастрофа на магистрала Тракия“.
Коментари Харесай

Катастрофа затапи АМ ”Тракия”, пострадаха две деца

Две деца са потърпевши при верижна злополука на автомагистрала ”Тракия “. Инцидентът е станал в 8.40 часа в понеделник сутринта към 157-ми километър сред Старозагорска и Пловдивска област. Шест автомобила са се блъснали в платното в посока Бургас, потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.
Образувала се е огромна колона от коли, чака се да бъде затворено за придвижване платното в посока Бургас. Няма жертви, две деца са с пострадвания и са отведени за обзор в Пловдив.

На автомагистрала " Тракия " придвижването в посока Бургас при 156-и километър краткотрайно се реализира в дейната лента. Въведен е и обходен маршрут от 133-ти километър на автомагистрала " Тракия " по пътен възел " Пловдив изток “, по пътя сред Садово - Поповица, по пътя Милево - Плодовитово и включване още веднъж при 165-и километър на аутобана при пътен възел " Плодовитово “.

Трафикът се контролира от " Пътна полиция ". Шофьорите е належащо да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР