Две деца са били блъснати тази вечер на столичния булевард

...
Две деца са били блъснати тази вечер на столичния булевард
Коментари Харесай

Поредна тежка катастрофа в столицата! Дете загина, а друго е в тежко състояние

 Две деца са били блъснати довечера на столичния бул. " Никола Вапцаров " против някогашния увеселителен  парк " София ленд ", съобщава bTV. Инцидентът става 24 часа след различен отблъскващ случай с дете.

По предварителна и неофициална информация децата са пресичали погрешно. Те са на възраст сред 13 и 14 години. От Спешна помощ потвърдиха за тежкия случай.  Джипът се е движил в най-лявата лента на булеварда. В него са пътували татко и наследник.

Водачът е изваден и откаран в болница, сигналът за злополуката в Спешна помощ е бил подаден в 19. 33. Съобщено е за две ударени деца на ул. " Бигла " 52, на светофара. Към мястото незабавно са тръгнали две коли за спешна помощ, първата е била там в 19. 38 часа.Когато идва, се оказва, че подаденият адрес е адресът на природоматематическата гимназия, от която двете деца излизат.

Мъж, който се намирал там, е видял случилото се и се е обадил в Спешна помощ. Самата злополука, обаче, е била на бул. " Вапцаров " на светофара против " София ленд ". 

Отивайки към този момент на точното място, лекарите откриват 14-годишно момиче в потрес, с тежка политравма, голям брой вътрешни пострадвания, то е закарано в " Токуда ". Също в доста тежко положение е било и 13-годишно момиче. То е било в кома, с открита фрактура на крайници, което е животозастрашаващо. Детето е закарано в " Пирогов " в доста тежко положение, с заплаха за живота ", заяви пред  " Блиц " представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. По неофициална информация разкриват още, че детето, закарано в " Токуда ", е умряло, малко, откакто е било признато, без значение от напъните на лекарите.  И все още в " Пирогов " се борят за живота на другото 13-годишно дете. Ужасяващата злополука, приключила с покруса и отишъл си почтен живот, е следващата, в която е потърпевшо дете. 

Движението в региона е затруднено. В посока " Кошарите " се е образувала колона от коли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР