Две деца по на 12 и 16 години от Чепеларе

...
Две деца по на 12 и 16 години от Чепеларе
Коментари Харесай

Деца от Чепеларе откраднаха джип през нощта, катастрофираха и го запалиха

Две деца по на 12 и 16 години от Чепеларе откраднали джип " ГАЗ 69 " от мястото, където бил паркиран, закарали го в недалечна околност, аварирали с него и го запалили, с цел да скрият следите, оповестиха от полицията в Смолян.  
Припомняме, че Чепеларе е един от първите градове в България с въведен вечерен час, а всичко това се е случило след среднощ.  
Снощи в 02.05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал, че в местността „ Асенец “ има преобърнато и горящо моторно транспортно средство. Автомобилът е със смолянска регистрация, марка „ ГАЗ 69 “, благосъстоятелност на 30-годишен мъж от гр.Чепеларе.
Незабавно след приемане на сигнала са подхванати оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на всички обстоятелства, свързани с случая.
Установява се, че две момчета – на 16 години и на 12 години, от гр.Чепеларе, са лишили автомобила, който е бил паркиран на ул. „ Кирил Маджаров “, и са се отправили към местността „ Асенец “.
На връщане 16-годишното момче изгубило ръководство над автомобила и са се преобърнали.
Двамата излезли невредими от авариралия автомобил, само че го залели с намиращия се в багажника бензин и го запалили, евентуално за да укрият следите си. 
Пламъците унищожили изцяло отнетия автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава, сочат още от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР