Две деца – момче и момиче - са били блъснати

...
Две деца – момче и момиче - са били блъснати
Коментари Харесай

Две са децата, блъснати от кола на НСО

Две деца – момче и момиче - са били блъснати от кола на Националната работа за защита (НСО) в четвъртък вечерта на столичния бул. " Драган Цанков ". Те са настанени в болница „ Св. Анна “, заяви в петък шефът на лечебното заведение доктор Славчо Близнаков. Първоначално се знаеше единствено за потърпевшото момче.

И двете деца са били откарани в болничното заведение малко преди 20 ч. в четвъртък. Настанени са в реанимацията. По-тежко е положението на момчето, макар че е нормализирано.

" Детето е с тежка лицево-челюстна контузия, счупени зъби и нос, има гръдна контузия, счупена ръка и голям брой други контузии. Към този час е отвън заплаха за живота, само че ще бъдат следени гръдната и коремна контузии, които могат да доведат до затруднения. Състоянието му ще бъде съветвано с най-хубавите експерти в региона на детската травматология ", съобщи Близнаков.

От НСО потвърдиха за случая още в четвъртък вечерта. За случая е известена военната прокуратура, почнало е следствие. Според неофициална информация колата е пътувала към гаража на НСО и в нея е бил единствено водачът.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР