Две деца - близнаци на 3 години, са приети по

...
Две деца - близнаци на 3 години, са приети по
Коментари Харесай

3-годишни близнаци с кръвоизливи в болница, майката - арестувана

Две деца - близнаци на 3 години, са признати по неотложност в болница в Пловдив. Те са с голям брой пострадвания по тялото. Подозира се домашно принуждение, а майката е задържана. Момиченцето е постъпило в болничното заведение със синини по тялото. Състоянието на братчето ѝ било по-тежко.

"Момченцето е с тежък кръвоизлив в мозъка и с заплаха за живота. Беше му направена хирургична намеса ", обяси старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Лекарите останали шокирани при типа на децата, които са мощно недохранени. Тригодишните близнаци тежали колкото няколкомесечни бебета.

"По всичко проличава, че като майка тя не е полагала нужните грижи за тях по този начин както би трябвало да бъде ", добави Илков, представен от "Нова телевизия ".

Пред служителите на реда майката отрекла да е била децата. Обяснила, че гипсова картина паднала върху главата на момченцето. Апартаментът ѝ е запечатан от полицията, а съседите й във входа изобщо не знаят, че в жилището се отглеждат деца.

Майката е задържана още нощес, откакто довела децата в болничното заведение. Тя е била пияна. Случаят е предаден на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР