Две деца, без книжка, са хванати да карат мотори в

...
Две деца, без книжка, са хванати да карат мотори в
Коментари Харесай

Дете с мотор се вряза в стена, в тежко състояние е

Две деца, без брошура, са хванати да карат мотори в Пиринско през почивните дни. Едното е аварирало тежко и е в болница.

Сериозният пътен случай е станал на 6 май, към 17.10 часа в с. Ваклиново, общ. Сатовча. При ясно време и изсъхнал бетонов път по ул. „ Възрожденска “, недееспособен лидер на 16 години от същото село ръководи мотоциклет „ Жинлун “ и заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над ръководството като се блъска в тухлена ограда.

В резултат на случая лидерът е получил съчетана контузия на глава, гръден панер и стомах. Настанен е в здравно заведение в гр. Гоце Делчев с заплаха за живота. Поради неспособност лидерът не е тестван за алкохол, взета му е кръвна проба. Установено е, че лидерът е бил без защитна каска по време на ПТП. Води се кореспонденция.

Същия ден, към 17.50 часа чиновници на районно управление (на МВР) Банско откриват невръстен лидер да ръководи по ул. „ Страгите “ в града мотоциклет „ Хонда “, нерегистриран по надлежния ред. Полицейските чиновници са съставили акт на родител на лидера – 56-годишен мъж от гр. София. Случаят е докладван в прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР