Две депутатки от демократическата и републиканската партии, внесоха проектозакон, който

...
Две депутатки от демократическата и републиканската партии, внесоха проектозакон, който
Коментари Харесай

Задача за американското разузнаване: Колко са парите на Путин?

Две депутатки от демократическата и републиканската партии, внесоха проектозакон, който цели да обясни какъв брой пари има Владимир Путин.

Предложението е кръстено “Закон за прозрачността на Владимир Путин ”.

Ако бъде признат, той ще изиска от американското разузнаване да разбере какъв брой пари има Путин и да заяви данните на Конгреса, написа Ей Би Си, представена от БГНЕС.

Депутатките, които са членове на Комисията по разузнаването на Камарата на представителите, дадоха да се разбере, че внасят закона като отговор на американското разузнаване на продължаващите опити на Русия да отслаби американската народна власт.

“Най-добрият метод да се заловим с въздействието на Путин и неговите помагачи, е да тръгнем след противозаконните и секрети потоци от пари, които финансират техните интервенции ”, сподели Вал Демингс, една от вносителките на законопроекта.

Последните публични данни, оповестени от Владимир Путин сочат, че през 2017 година е имал доходи от 300 хиляди $.

Анализатори считат, че персонално или посредством подставени лица, президентът на Русия е един от най-богатите хора в света.

Неговият критик Бил Браудър пресмята, че Путин управлява положение от 200 милиарда $, което би го направило най-богатия човек на света с огромна преднина. Друг политически анализатор и критик на Путин Станислав Бековски, пресмята, че Путин е натрупал към 70 милиарда $. Бивш чиновник на финансовото министерство на Съединени американски щати, поискал анонимност, обаче, твърди, че всяко съответно число за благосъстоянието на Путин надали е правилно.

Финансовата система на Русия е друга от американската, а също така, парите, които Путин има, ще бъдат скрити под “пластове ” от доверени хора.

“На негово име няма да има нищо ”, споделя специалистът.

Друг някогашен чиновник на финансовото министерство на Съединени американски щати, също поискал анонимност твърди, че парите не са най-ценното нещо, което Путин има.

“Не мисля, че Владимир Путин има потребност от банкова сметка в чужбина, цялостна с пари ”, споделя служителят.

“Като цяло, хората считат, че същинската Власт на Путин е способността да управлява олигарсите и останалите държавни чиновници към него ”.

“За какво са му милиарди долари? Ако има надзор над всичко, не му трябват пари зад граница ”, споделя специалистът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР