Две дами предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи през юли

...
Две дами предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи през юли
Коментари Харесай

Стилната Кейт vs дръзката Риана

Две дами провокираха бурни реакции в обществените мрежи през юли с избора си на тоалети в огнен цвят.

ВИЖТЕ РОКЛИТЕ НА ДВЕТЕ ДАМИ – КОЙ Е ВАШИЯТ ИЗБОР?

Риана прикова погледите към себе си с дълга алена рокля със секси деколте на премиерата на кино лентата с нейно присъединяване „ Валериан и градът на хилядите планети “ (Valerian and the City of a Thousand Planets) в Лондон.

Тоалетът на херцогиня Катрин в елементи можете да разгледате в галерията тук

Същевременно херцогиня Катрин провокира бурни овации в стилните среди, като на градинско празненство в Германия се появи с невероятна дълга алена рокля с паднали плещи на Alexander McQueen. Херцогиня Катрин не изневери и на типичния за нея лек грим. Сандали Prada и ненатрапващи се бижута бяха съвършения свършек на тоалета на ѝ.
 Херцогиня Катрин в огненочервена рокля на Alexander McQueen, сандали Prada, ненатрапващи се бижута и лек грим Guliver/Getty Images
Разгледайте роклята на Риана от близко в галерията тук

Риана пък блесна на аления килим в огненочервена рокля на Giambattista Valli. Роклята с великодушна разкрояваща се пола и още по-щедро деколте тя съчета с клъч, обици и червило в същия цвят. Тоалетът на барбадоската хубавица получи смесени реакции в обществените мрежи. Докато някои дефинираха избора ѝ като " хубав, самоуверен и неповторим ", други обявиха, че певицата е отишла прекомерно надалеч. Трети пък се възхитиха на умеенето на Риана " да задържи всичко на мястото му " (визирайки огромното ѝ деколте).
 Риана Gulliver/Getty Images
По тематиката Червената рокля на Кейт, за която всички приказват (СНИМКИ) Риана прикова погледите в Лондон със самоуверено деколте (СНИМКИ/ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР