Две битови убийства - едното извършено от 91-годишен дядо системно

...
Две битови убийства - едното извършено от 91-годишен дядо системно
Коментари Харесай

Криминално проявен и 91-годишен дядо са задържани за две битови убийства


Две битови убийства - едното осъществено от 91-годишен дядо редовно унизен от съседа си, а другото след фамилен скандал, са разкрити във Варна. Новината заяви единственият претендент за основен прокурор Иван Гешев на ексклузивен брифинг в морския град.

" Аз съм тук да кажа едно " благодаря " на сътрудниците за добре свършената работа ", сподели заместник-главният прокурор Иван Гешев. Той регистрира, че в България има проблем с битовата престъпност и домашното принуждение.

" Един от целите на прокуратурата в идващия интервал съгласно основния прокурор Сотир Цацаров ще бъде противопоставяне на битовата престъпност...Имаме проблем с това, което се случва в дребните обитаеми места, с нашите баби и възрастните хора. Държавата е в дълг с тези хора ", сподели още Иван Гешев.

Той даде думата на ръководителя на Административната прокуратура във Варна Владимир Чавдаров да разкрие повече детайлности към разкритите убийства.

Прокурор Чавдаров регистрира, че причинителите са хванати вследствие на " неуморна, денонощна работа " и благодарение на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР