Две българки, ученички в Rolling Meadows High School, са обявени

...
Две българки, ученички в Rolling Meadows High School, са обявени
Коментари Харесай

Извънредно! Красивите българки Натали и Велина изчезнаха в САЩ. Родителите им

Две българки, ученички в Rolling Meadows High School, са оповестени за търсене от полицията в чикагското предградие Арлингтън хайтс. Натали Наскова, на 16 години, и Велина Шентова, на 18 години, са в неопределеност от няколко дни.

Последната информация за тях е, че са били на учебно заведение, пише bg-voice.com.

" Моята щерка просто не се прибра ", споделя Натали Пенчева, майка на Натали. " Каза ми, че би трябвало да остане в допълнение след учебно заведение, само че по този начин и не се прибра ", прибавя майката. Тя се е чула по телефона с другото момиче в неопределеност Велина във вторник вечерта. " Аз я молих, в случай че знае нещо за Натали, да ми каже, само че тя съобщи, че нищо не знае ". На идната заран и тя изчезва безследно, написа Блиц.

Бащата на Велина, Делчо Шинтов, кара камион и не е бил в града по това време, само че сподели, че се е чул за последно с щерка си в сряда заран, когато тя му сподели, че й е било неприятно и че не и се върви на учебно заведение.



" Аз и споделих, че би трябвало да иде и тя ми сподели добре, ще ида. Трябва да вземе изпити преди да си замине за България " прибавя Делчо. " В доста положителни връзки сме с щерка ми " прибавя той. Също в сряда, в 10:30 преди обед му се обажда бащата на Натали с информация, че Велина не е отишла на учебно заведение. " От тогава и звъня и до в този момент телефона й е изключен ", споделя Делчо Шентов.

Според него и това, което му е казано от проверяващите, няколко девойки от учебното заведение на българките са споделили на полицията, че са видели тийнейджърките на бензиностанцията на Old Wilky и Alngounquin Rd в Арлингтън Хайтс с мъж, очевидно по-възрастен от тях, от латино генезис. Към момента от полицията не дават никаква информация по следствието и не са пуснали даже известие към медиите.

Родителите на двете момиче са мощно разтревожени, защото с тях няма връзка от няколко дни. " Телефоните и айпадите им са изключени, няма по какъв начин да се проследят " споделя майката на Натали.



" Най-странното е, че сякаш са били на учебно заведение, а никой от техните съученици нищо не знае ", прибавя Наталия Пенчева. " Моля се единствено да са добре, нека да са някакви детски дивотии. Момичетата са хубави, те мислят още по детски ", са думите на разтревожената майка.



От дома й липсват някои облекла на щерка й, по тази причина и майката се надява това е хлапашка постъпка и двете девойки да се приберат живи и здрави. Липсва и зелената карта на 16 годишната Натали, макар, че като младеж управляващите няма да и разрешат да напусне страната сама. Възможно е девойките да са решили да избягат, само че съгласно майката без пари, не могат да стигнат надалеч.

Делчо Шентов споделя че не е забелязвал никакъв знак, че щерка му Велина възнамерява да бяга или желае да напусне дома си или града. Напротив - " На 22-ри има билет за България. На 24-ти нейния випуск има бал, купили сме обувки, чанти ", споделя бащата.

Родителите молят в случай че някой има информация за девойките неотложно да се обади на Arlington Heights Police Department на 847-368-5300.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР