Две българки, които са ученички в Rolling Meadows High School,

...
Две българки, които са ученички в Rolling Meadows High School,
Коментари Харесай

Две български тийнейджърки изчезнаха в САЩ

Две българки, които са ученички в Rolling Meadows High School, са оповестени за търсене от полицията в Чикаго. Натали Наскова, на 16 години, и Велина Шентова, на 18 години, са в неопределеност от няколко дни.

Последната информация за тях е, че са били на учебно заведение, оповестява bg-voice.com.

"Каза ми, че би трябвало да остане в допълнение след учебно заведение, само че по този начин и не се прибра ", споделя Натали Пенчева, майка на Натали. Тя се е чула по телефона с другото момиче в неопределеност Велина във вторник вечерта. "Аз я молих, в случай че знае нещо за Натали, да ми каже, само че тя съобщи, че нищо не знае ". На идната заран и тя изчезва безследно.

Бащата на Велина, Делчо Шинтов, кара камион и не е бил в града по това време, само че сподели, че се е чул за последно с щерка си в сряда заран, когато тя му сподели, че й е било неприятно и че не и се върви на учебно заведение. "Аз и споделих, че би трябвало да иде и тя ми сподели добре, ще ида. Трябва да вземе изпити преди да си замине за България " прибавя Делчо. "В доста положителни връзки сме с щерка ми " прибавя той.

Същия ден в 10:30 преди обед му се обажда бащата на Натали с информация, че Велина не е отишла на учебно заведение. "Оттогава й звъня и до в този момент телефона й е изключен ", споделя Делчо Шентов.

Родителите на двете момиче са мощно разтревожени, защото с тях няма връзка от няколко дни. "Телефоните и айпадите им са изключени, няма по какъв начин да се проследят " споделя майката на Натали. "Най-странното е, че сякаш са били на учебно заведение, а никой от техните съученици нищо не знае ", прибавя Наталия Пенчева. "Моля се единствено да са добре, нека да са някакви детски дивотии. Момичетата са хубави, те мислят още по детски ", са думите на майката.

От дома й липсват облекла на щерка й, по тази причина и майката се надява това е хлапашка постъпка и двете девойки да се приберат живи и здрави. Липсва и зелената карта на 16 годишната Натали, макар, че като младеж управляващите няма да й разрешат да напусне страната сама. Възможно е девойките да са решили да избягат, само че без пари, не могат да стигнат надалеч.

Делчо Шентов споделя, че не е забелязвал никакъв знак, че щерка му Велина възнамерява да бяга или желае да напусне дома си или града. Напротив - "На 22-ри има билет за България. На 24-ти нейния випуск има бал, купили сме обувки, чанти ", споделя бащата.

Родителите молят в случай че някой има информация за девойките неотложно да се обади на Arlington Heights Police Department на 847-368-5300.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР