Две американски комедии ни очакват в Театър София. Олд Сейбрук“

...
Две американски комедии ни очакват в Театър София. Олд Сейбрук“
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Американски комедии в Театър София

Две американски комедии ни чакат в Театър „ София ”. „ Олд Сейбрук “ от Уди Алън и „ Последният буен ухажор “ от Нийл Саймън ще ни забавляват с куриозните прекарвания на влюбени ексцентрици, попаднали в комични и неуместни обстановки.

Утре хитовият театър на Театър 199 „ Чамкория “ гостува в Театър „ Азарян “. Моноспектакълът на Захари Бахаров, режисиран от Явор Гърдев се трансформира в театрално събитие за родната сцена. Едноименният разказ „ Чамкория ” на Милен Русков дава драматургичната основа. Смях и тъга се надпреварват с пъстрия бай Славе, който има мнение и за въртенето на Земята.

„ Наблюдателите ” излизат на следващия ден вечер в Народния спектакъл. Млад арбитър се подписва върху акт за регистрация на подозрително акционерно сдружение. Малко откакто подписва документа, който ще отвори опция за безнаказаното изсичане на шест хиляди декара гора, съдията ненадейно умира. В отвъдното се събират няколко български национални герои, с цел да търсят сметка на новопредставилия се. Попаднал в състояние да бъде съден и да дава отговор за земните си действия, съдията минава в нахлуване, приканва авторитетни очевидци и с тяхна помощ стартира самичък да съди съдниците си.

Група „ Метеор ” показва „ Пиеса за нас ” в петък в Дома на киното. Един театър за живота, театъра, насладата, отчаянието и общото чувство. И това, което ни липсва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР