Две 3-годишни близначета – момче и момиче, са приети по

...
Две 3-годишни близначета – момче и момиче, са приети по
Коментари Харесай

Спешно приеха 3-годишни близначета в болница, арестуваха майката


Две 3-годишни близначета – момче и момиче, са признати по неотложност в УМБАЛ “Св. Георги “, оповестиха за Дарик от лечебницата. Сигналът, който е подаден от болничното заведение, е постъпил на тел. 112 към 21.00 часа, на 19 февруари.

Момченцето е с черепно-мозъчна трамва и с заплаха за живота. И двете са настанени в подобаваща за здравословното им положение клиника.Близначетата са с голям брой пострадвания по тялото.

Органите на реда подозират домашно принуждение, по тази причина майката е арестувана за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. От полицията прецизираха за Дарик, че 37-годишната майка е била под въздействието на алкохол. По предварителна информация бащата на децата е на работа в чужбина. Майката и децата не са от ромски генезис.
И двете деца са недохранени, проличава си, че не са гледани както прилича, телесното има тегло е незадоволително, разяснява старши комисар Атанас Илков, шеф на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Тригодишните близнаци тежат колкото няколкомесечни бебета, разясняват шокирани медици.

Пред служителите на реда майката отрекла да е била децата. Обяснила, че гипсова картина паднала върху главата на момченцето. Апартаментът ѝ е запечатан от полицията, а съседите ѝ във входа изобщо не знаели, че в жилището живеят деца.

Случаят е предаден на прокуратурата. Уведомени са обществените служби, в това число отдел „ Закрила на детето “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР