Двайсетина състезатели се включиха в Коледно карнавално бягане в Морската

...
Двайсетина състезатели се включиха в Коледно карнавално бягане в Морската
Коментари Харесай

Коледно бягане в Морската градина

Двайсетина състезатели се включиха в Коледно карнавално тичане в Морската градина. Организатори на проявата за пети път са Дирекция „ Спорт “ в Община Варна. Отборите са от по 4 души, като всеки ще пробяга 4 пъти по 400 метра. Това не е огромно тестване даже и при тези температури, споделиха част от участниците. Повечето от тях са професионални спортисти, само че някои са запалени по дейното придвижване от напълно скоро. Участват поради самата страст от бягането и опцията да се срещнат с други хора. Така, както това се случи на семейство Диана и Петър Бурови от Варна. Смятали да създадат тим с дъщерите си, само че те се разболели. Затова дойдаха и направиха тим преди старта с други двама искащи.

Бурови бягат интензивно от съвсем една година и към този момент имат съществени достижения - той е взел участие в 6 маратона от по 10 и повече километра, тя - пет. Но точно това ги стимулира да продължат.

По време на надпреварата ще се организира и брънч празненство. Набраните в специфична кутия средства от благотворителната акция ще бъдат предопределени за осъществяване на акция за маркиране на туристически направления.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР