Двайсетина дървета паднаха жертва“ в квартал Гладно поле“ в район

...
Двайсетина дървета паднаха жертва“ в квартал Гладно поле“ в район
Коментари Харесай

Подготвят терена за изграждане на най-новата улица в Пловдив

Двайсетина дървета паднаха „ жертва “ в квартал „ Гладно поле “ в регион „ Източен “. Служители на „ Градини и паркове “ през вчерашния ден и през днешния ден режат с електрически машини и раздробяват самораслата растителност, която се намира сред двата военни парцела зад казармите.
Причината е подготовката на терена за създаване на най-новата улица, която да свърже улица „ Георги Странски “ и бул. „ Санкт Петербург “.
Вече има подготвен план, определен е и реализатор след извършена социална поръчка. Предстои да се осъществя строителство на нова пътна права, уголемение на габаритите на съществуващата улица и отделяне на тротоар съгласно актуалните стандарти и законови условия.
Новата пътна инфраструктура се намира в непосредствена непосредственост до „ меката на шопинга “, в регион „ Източен “, където са съсредоточени няколко разнообразни по величина търговски обекта, мол, заведения, офиси. На въпросното място в никакъв случай не е имало улица, а построяването ѝ започва от нулата.
В момента съставлява черен коларски път, който по никакъв метод не дава отговор потребностите на хората, които живеят или посещават зоната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР