Двата юношески национални отбора на България, които са на подготвителни

...
Двата юношески национални отбора на България, които са на подготвителни
Коментари Харесай

Две победи за юношеските национали на България

Двата младежки национални тима на България, които са на подготвителни лагери в Германия, реализираха победи в следващите си контроли против локални клубни и районни отбори.

Юношите старша възраст, водени от Ангел Стойков, отнесоха с 3:0 връстниците си от Хановер. 19-годишните български национали играха доста добре и не оставиха никакви шансове на съперника, който на първо време си вкара автогол за 1:0. След това капитанът Преслав Боруков се разписа за 2:0 след асистенция на Кристиян Добрев от ляво.

Нападателят на Шефилд Уензди я прати горе в левия ъгъл с удар от воле от десетина метра. Нашите стигнаха и до трето попадение, което този път вкара Мартин Минчев. Този път Боруков и нападателят на Черно море (Варна) направиха хубава композиция и варненецът осъществя за 3:0.

По-малките с две години- родените през 2002-а година, завоюваха с 2:0 против първия тим на провинция Вестфалия. Точни за селекцията, водена от Марчо Дафчев, бяха Станислав Шопов от дузпа, отсъдена за попречване на Ивайло Христов, и Георги Трифонов. Талантът на Левски Мартин Петков пък тресна гредата и по този начин се размина с трето попадение във вратата на Вестфалия. И двата тима не престават подготовката си за Европейските квалификации, които са през есента. Старшата възраст ще играе мачовете си в Сливен, а младшата- в Словения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР